Referencer

Billigvideo.dk

www.billigvideo.dk

Billigvideo er opsat i Wordpress baseret på et købt tema. Temaet er tilpasset af Eos Web, så det passer til kundens ønsker og behov. Designet er responsive og headeren består af en baggrundsvideo.

Besøg billigvideo.dk


Bleepfilms.dk

www.bleepfilms.dk

Eos Web har udviklet Bleep Films nye hjemmeside. Bleep Films kerneprodukt er videoproduktion. Inkluderet er javascript-effekter, som for eksempel slide-effekten ved sideskift. Hjemmesiden og dens videoer er desuden optimeret til ipad og mobile enheder.

Besøg bleepfilms.dk


Eos Web leverede et fantastisk produkt og dertil en god og effektiv kundeservice. Alt sammen hurtigt, professionelt og helt smertefrit. - Tobias Eberhard, grundlægger & direktør, Bleep Films S.M.B.A.

Chhat menukort

www.chhat.dk

Chhat skulle bruge et elektronisk menukort til deres nyåbnede restaurant. Til formålet indkøbte Chhat en bunke iPads. Eos Web leverede menukortet inkl. et brugervenligt CMS-system, så Chhat selv kunne vedligeholde menukortet.

Besøg chhat.dk


JR-Anlæg.dk

www.jr-anlæg.dk

Der er blevet fundet og opsat et Wordpress-tema, hvor designændringer er udført efter kundens anvisninger. Sammen med hjemmesiden er leveret visitkort, flyer og et par faglige tekster.

Besøg jr-anlæg.dk


Super kompetent firma. Min største anbefaling herfra. - Jens Bækgaard, JR-Anlæg

Boauktion.dk

www.boauktion.dk

Eos Web har udviklet et auktionsystem med tilhørende adminpanel til boauktion.dk. Systemet er udviklet i PHP/MySQL og har mange interessante funktioner så som multi-billedupload, automatisk PDF-generering mv.
Eos Web har ikke stået for designet af hjemmesiden.

Besøg boauktion.dk


Flashmobs.dk

www.flashmobs.dk

Der er blevet købt, opsat og tilpasset et Wordpress-tema. Enkelte plugins er blevet installeret (f.eks. til ratings og knapper til sociale medier). Hjemmesiden viser flash mobs og giver besøgende mulighed for at rate eller dele på Facebook, Google+ og Twitter.

Besøg flashmobs.dk


Eoshop.org

www.eoshop.org

Eos Web har udviklet et shop-system, der gør det muligt for en bruger at oprette sin egen salgsside. Hjemmesiden er programmeret i PHP og indeholder et administrationssystem til alle brugere, der gør det muligt at oprette salgssider, oprette kategorier og produkter, redigere og slette samt uploade billeder.

Designet er ikke lavet af Eos Web.

Besøg eoshop.org