Kunde hos os

Som kunde hos Eos Web er I altid i centrum. Det er afgørende for vores fortsatte succes at sætte os ind i den enkelte kundes forretning. Kun ved en forståelse for kundens unikke situation kan vi analysere og optimere onlinestrategien, så den bidrager til kundens forretning.

Der er en række fordele ved at vælge os som samarbejdspartner. Vi kan hjælpe jeres virksomhed hele vejen med online strategien. Både med analyser, rådgivning og test, men også med det tekniske. Vi baserer alle vores analyseprodukter på grundig og pålidelig data.

1 times gratis rådgivning

Inden I bliver kunde hos os, får I 1 times gratis og uforpligtende rådgivning.
Hvis I vælger at gå videre med os som samarbejdspartner, kan vi lave en komplet analyse af jeres hjemmeside. Dette er en dyb og grundig analyse, hvor vi involverer kundeemner fra jeres målgruppe.

I samarbejde med jer finder vi frem til jeres hjemmesides målgruppe. Vi kontakter 4-5 personer fra jeres målgruppe og laver en brugervenlighedstest af jeres hjemmeside med repræsentanter fra jeres potentielle kunder samt interviews.
Dernæst tester vi jeres hjemmeside inden for områder som sikkerhed, kompatibilitet og søgemaskineoptimering.

Resultatet afleveres i en rapport med kommentarer og råd.

Månedlige analyserapporter

Samarbejdet behøver ikke at stoppe her.

Vi kan levere månedlige rapporter, så I hele tiden har styr på jeres hjemmeside, og du som webansvarlig for jeres virksomhed kan tage kvalificerede beslutninger på et oplyst grundlag. I vil kunne følge udviklingen tæt mht. dynamiske elementer - det være sig søgemaskineplaceringer, udbytte fra sociale medier, kundekonverteringsrate osv. der ændrer sig regelmæssigt.

Fordele som kunde

Som kunde hos os får I en række fordele:

  • En samarbejdspartner, der kan tage sig af alt omkring jeres hjemmeside

  • Vigtig data og information om jeres hjemmeside og brugernes adfærd på og brug af den

  • Levering af analyserapporter over email eller med posten

  • Særligt kundelogin med adgang til fakturaer, rapporter, projektstatus, milepæle, forløb osv.

  • Store rabatter ved henvisning af nye kunder

Kontakt os for 1 times gratis og uforpligtende rådgivning, hvor I kan høre meget mere om mulighederne for jeres virksomhed.