Hvem er vi?

Den 1. januar 2012 blev Eos Web I/S stiftet som interessentskab af Emil Frandsen og Steeven Spangsdorf, som nu driver og ejer firmaet.
Eos Web og er i dag en frisk, ung virksomhed i rivende udvikling med store ambitioner. Vi er ydmyge og indstillede på at lytte til kundens behov og ønsker.

Eos Web har et solidt grundlag i webudvikling og spænder bredt i web- og programmeringssprog. Der kodes i HTML, CSS, javascript (og jQuery), PHP, SQL (databaser), Java og C mv.
Vores hovedprodukt er en dyb analyse, optimering og usability testing af eksisterende hjemmesider og webprodukter. Vi nyder at arbejde direkte med menneskerne i målgruppen, og har stor respekt for alles ønsker. Vores analysepakke kan du se her.

Mandskabet

Emil Maltesen Frandsen er medstifter og -ejer af Eos Web. Han har en bachelor fra CBS i økonomi og IT. Han er nu i gang med en master, cand.merc.it. Som en del af uddannelsen har han gennemført kurser i internetmarketing, human-computer interaction og objektorienteret programmering i Java.
Emil er partner og webudvikler hos Eos Web og gennemfører analysearbejde. Sammen med Steeven står han for salg, markedsføring og daglig drift af firmaet og udfører analyser, interviews og usability testing.

Steeven Hegelund Spangsdorf er medstifter og -ejer af Eos Web. Han er i øjeblikket i gang med en ingeniøruddannelse i Produktion og Konstruktion ved DTU og har gennemført programmeringskurser i Java, C og MatLab. Steeven har en baggrund som uddannet løjtnant i Det Danske Forsvar.
Steeven er partner og webudvikler hos Eos Web og gennemfører analysearbejde. Sammen med Emil står han for salg, markedsføring og daglig drift og udfører analyser, interviews og usability testing.

Casper Heissel Petersen er grafisk designer og tilknyttet samarbejdspartner. Han står for det meste grafiske arbejde. Casper blev tilknyttet Eos Web i juni 2012.

Baggrund

Eos Web er resultatet af et stort engagement og en dyb interesse i internettets mange muligheder og store potentiale. Inden stiftelsen havde vi - de to stiftere, Emil og Steeven - de forgange mange år haft en masse webprojekter mellem hænderne, både hver for sig og i samarbejde, og mange hjemmesider er blevet til på den konto.

Vi blev efterhånden enige om at samle alt under ét.
I efteråret 2011 begyndte en storstilet brainstorm, og navnet Eos Web kom til verden flere måneder senere. Eos er i den græske mytologi guden for morgenrøden, men symbolikken er ikke relevant. Eos er et anagram for SEO, en velkendt forkortelse for Search Engine Optimization og en vigtig del af firmaets arbejde. Desuden henviser navnet Eos til stifterne Emil Og Steeven.

I november og december 2011 fik Eos Web en forretningsplan på plads, fik formuleret sit produkt og fik et logo. Starten gik officielt d. 1. januar 2012.
I juni 2012 indgik Eos Web et samarbejde med grafisk designer Casper H. Petersen, som nu udfører grafisk arbejde i stor stil for firmaet. I august 2012 blev Eos Web's hovedprodukt, analyse- og optimeringspakken til optimering af en hjemmeside, lanceret.

Eos Web på de sociale medier

Følg os på LinkedIn

Følg os på Facebook

Følg os på Google+

Vi er også at finde på Amino Freelancer.